23:27

inlägg nummer 50; woho! :D jag har jobbat idag, dock bara en kortis - 12-16.30. tror jag har smittats av någon zombiesjukdom; är helt väck(!) (väck är väl egentligen fel ord, är bara helt umattad i hela kroppen!) sover som en nykläckt pandaunge - och trots detta så är jag trött HELA tiden. är i någon sorts dvala. hoppas det är en övergående fas..

..nu ska här njutas av popcorn, förhoppninsvis cola och så ska jag försöka studera lite matematik också!
stor puss


02:04

Min mun pratar utan att hjärnan hänger med. Nyss skulle jag tydligen bli ungkarlsfru. Troligt!

00:43


23:21

jobbar 9.45-18.15 imorgon, cheers!


01:53


01:48

Jag önskar att man uppfan någonting som gjorde att man kunde spola tillbaka tiden. Inte framåt utan bara tillbaka, bakåt! Så man kan rätta till saker, ändra eller bara leva igenom det ytterliggare - men när en sådan uppfinning skapas är jag nog död sedan länge. Jag har blivit fett nego har jag insett (negativ). Istället för att hitta positivt i allt så letar jag upp allt negativt och bara gnäller. Jag har alltså blivit en gnällkärring! Det gillar vi inte?

Ska väl sova, klockan närmar sig två och jag jobbar imorgon. Woho!
Jobba 13-19.15 - sedan ska jag förhoppningsvis ut med min kära kamrat Sandra och ta en afterworköl eller något, är trotts allt lill-lördag imorgon!

Men jaha.. Godnatt då!
Och för de få som motförmodan läser min blogg, förlåt för dålig uppdatering!
Stor godnattpuss

13:28

Nyvaken och snorig. Dagen kommer spenderas i stan och avslutats med bio. Hemma ikväll någongång!
Stor puss / M.

03:35

Jag har verkligen försökt att sova nu. Det går inte. Jag har fått en sådan där monsterhosta som vägrar ge med sig! Så fort jag är supernära på att somna så självklart ska det börja klia i halsen och kort därefter börjar hostattacken igen. Har hostat konstant i snart två timmar, så jag får helt enkelt vänta ut hostan. Förhoppninsvis börjar den ge med sig snart, om inte så blir det här ett sömnlöst dygn. Jag har väl iof inte något speciellt att sysselsätta mig med imorgon förutom ett ärende i solna centrum, så kan mer än gärna sova bort morgondagen - bara hostan håller sig borta. Låååååååååååååångt borta!

/M


01:18

Känns inte så lockande att gå och lägga sig när man vet vad man har att vakna upp till imorgon. En identisk dag med denna. En lika lång, seg, tråkig dag. Jag lär vara lika sjuk imorgon som jag är idag. Jag lär fortfarande ha varken doft eller smak. Det lär inte vara något på tv. Det är en fredag; jag är ledig; jag är sjuk = dödhelg.

Någon som vet om man kan köpa sig ett liv någonstans?


01:01

Jag känner mig faktiskt lite ledsen. Ensam. Rädd. Jag känner mig ynklig. Idiotisk. Fel. Men framförallt ensam. Och rädd. Hur hamnade jag här? Vad gjorde jag för fel?


00:51

Jag är så förälskad i hm's reklamansiktes hår. Hennes röda svall, så otroligt i ögonfallande!


Men som jag har fått höra är rött och blont riktiga fiender; och har du en gång färgat håret rött så är det jaevligt svårt att få tillbaka ett blont hår, därför vågar jag verkligen inte färga håret rött..

..men, jag kom precis på att bluefox toningar (vilka är de enda toningarna som fäster i mitt hår) faktiskt finns i rött. Så vi får väl se, någon kanske är rödhårig till nyårsafton? ;)

<3 / M.


RSS 2.0