02:27

:D


02:02

Sjuk, rolig, jobbig, skrattretande, tankeställande, gosig, tröttsam helg. En helg som näst intill innehöll allt. Nästan.
Jobbat 6 av 7 dagar denna vecka, trött trött trött! I fredags blev butiken bestulen på en staty, lång och helt störd historia bakom detta och i söndags tog en rejält nerrökt snubbe med sig en pall från provrummen som sällskap när han insåg att väktare var på väg - läskig samt snabb var han.

Utgång i lördags med två kamrater från back in the days, asgos. Vi spenderade kvällen på ett ställe jag aldrig kommer komma ihåg vad det heter vid rådmansgatan. For sedan ut till Ekerö för att möta upp karln och diverse partyglatt folk som dragit sig över till Andreas. Kvällen blev väl egentligen vad jag borde ha förväntat mig; med andra ord sög det. (Thanks löve!) Nattlig promenad med svägerska och Taranuttus också runt 04-04,30. Innan jag mötte upp karl och gick till sängs.

Nu, måndag/tisdag, är jag ledig. Åh så skönt. Dags att sova så jag får liiiiite sovmorgon imorgon.
Adios, pyss!


02:16


02:14

Uppdatering är inte riktigt min grej. Skärpning! Ska upp och jobba imorgon men orkar verkligen inte ens gå och lägga mig. Sen NÄR orkar JAG inte gå och lägga mig? Sova är lixom min grej. Det jag är bra på. Och nu kan jag inte ens det. *ledsen i ögat* Klockan är nu 02:12 och klockan 09:00 kommer mitt alarm att ringa för att påminna mig om att stiga upp för att avnjuta ett 11-17.15 arbetspass!

Woho! Nej, ska försöka kramas lite med kudden nu. Vi får väl se hur det går.
Smell ya later, pyss!

RSS 2.0