lördag 19:46

..grillen är nu tänd!

lördag 14:40

Vaknade idag med fruktansvärt ont i halsen. Och som grädde på moset så hade jag knappt energi nog att öppna ögonen. Ligger nu nerbäddad i soffan och orkar verkligen inte gå upp. :(
Ute skiner solen och här ligger jag gömd under massor av täcken, i mörkret, i min soffa. Oerhört trevlig start på denna lördag! Ikväll planeras dock grillning i trädgården med följd av lite "familjespelspelande". Några vänner ska även komma förbi, så min hals better start krya på sig nu!

Åh, skickade precis ner karln till centrumet för att sköta dagens inköp men insåg precis att detta var ett misstag. Är tokhungrig och har nu ingen som kan servera mig mat. Detta innebär i sin tur att jag MÅSTE slita mig ut ur soffan, vilken är väldigt bekväm, och vill jag det? Nae. Är nog hungrig en stund till. 

På återseende!

lördagmorgon, 02:28

Bloggning har inte visat sig vara min grej. Ska dock ge det hela ytterliggare en chans. Skam den som ger sig!

De senaste dagarna har kantats med händelser både av den bra och den mindre bra sorten. Det har varit födelsedagar, studentskiva och festligheter rent generellt. Omväxling förnöjer! :)

Dock känner jag idag, eller snarare igår(?) fredag, en enorm tomhet. Saker känns gråa, trista och negativa. Ett perspektiv som inte är mig likt. Kanske kan detta bero på de underbara två timmarna jag fick sova under natten. Eller så är jag åter påväg in i skuggornas rike (shit, vad poetiskt!).

Minsta lilla sak riskerar att rasera min dag. Blä. Och nu frågar jag mig själv den simpla frågan - varför skriver jag det här? Övertrött? Nedstämd? Arg? Måste funderas på. Återkommer imorgon, ska nu bädda ner mig i soffan och spendera natten med att titta på film. På återseende!


Hello darkness, my old friend. Ive come to talk with you again.


13:55

back on track!


RSS 2.0